Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői divatverseny a bálteremben

2010-11-27 12:13:45

Folytatva a tavaly októberben útjára indított hagyományt, 2010. november 27-én immár második alkalommal rendezték meg a Gödöllői divatversenyt az Erzsébet királyné Szálloda emeleti báltermében. Bő egy évvel ezelőtt Sisi és Diana virtuális felöltöztetése jegyében zajlott le a ruhakreációk vetélkedése, idén pedig A magyar csipke régen és ma címmel hirdették meg a versenyt.

A rendezők és a gödöllői székhelyű D’Elia Szalon tulajdonosa, Czédly Mónika, mint szakmai vezető olyan műveket vártak, ahol a klasszikus csipke-motívumok új megoldásokkal kombinálva jelennek meg. A pályázók munkáit két kategóriában (hétköznapi viselet és alkalmi ruha) értékelte a Szekeres Erzsébet textilművész irányításával véleményt alkotó zsűri, amelynek tagjai rangsorolták a modellrajz-versenyre beérkezett ötleteket is.

A második alkalommal megrendezett gödöllői divatversenyre összesen 14-en neveztek, de a helyszínre csak 11-en érkeztek meg. Közülük a gödöllői Rubnicai Erzsébet érdemelte ki a közönségdíjat. A hétköznapi viseletek készítőinek mezőnyéből Miszlai Beatrix (Jászszentandrás) bizonyult a legjobbnak, míg az alkalmi ruha kategóriában Garasanin Mária (Gödöllő) végzett az első helyen. A modellrajz-versenyt a veresegyházi Varga Judit nyerte meg, ami azt jelenti, hogy vázlata alapján elkészítik az általa megálmodott ruhakreációt.

A harmadik Gödöllői divatverseny döntőjének tervezett időpontja 2011 októberének utolsó szombatja, témája pedig Mária Terézia és a barokk lesz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online