Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Távozófélben a kastélyigazgató

2010-11-26 13:29:23

2010. november 26. Bár hivatalosan még senki nem jelentette be, a kulisszák mögött már napok óta arról hallani, hogy december elején távozik posztjáról dr. Révész T. Mihály, a Gödöllői Királyi Kastély Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója.

A sokak által csupán „Tanár úrként” szólított jogtörténészt 2005-ben nevezték ki a Grassalkovich-kastélyt működtető gazdasági társaság élére, és megbízatása elvileg idén, kora ősszel lejárt volna. Mandátumát azonban – főként arra való tekintettel, hogy hazánk jövő januártól esedékes unós elnöksége kapcsán városunk műemlék-együttese kiemelt rendezvényhelyszín besorolást kapott – 2011 végéig, pályázat nélkül meghosszabbították.

Érdeklődésünkre az érintett sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt, és szóban forgó felmentésének indokáról sem volt hajlandó nyilatkozni. Egyelőre mindössze annyi bizonyos, hogy a Révész-éra nem múlt el nyomtalanul a barokk műemlék-együttesben, hiszen ez idő alatt újult meg a gödöllői kastély Gizella- és Rudolf-szárnya, az Erzsébet-előkert a terasszal, a Horthy-bunker, valamint a Felsőkert több mint 50 ezer négyzetmétere. Ezen kívül rövidesen átadják az uniós tanácskozások helyszínének kiszemelt lovardát és barokk istállót.

A 65. születésnapját Mikuláskor ünneplő Révész T. Mihály utódjáról egyelőre ellentmondásos értesülések láttak napvilágot. Úgy tudjuk, a lehetséges követők között ott van mostani helyettes, a napokban külföldön tartózkodó Gönczi Tibor neve is. A társaság – ebben a kérdésben is állást foglaló – taggyűlését a terv szerint december 3-án, pénteken rendezik meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online