Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A feloszlatás-mentesség reménye

2010-10-19 10:22:45

2010. október 19. Perna Pál, a Vállalkozók és Munkaadók Pártja (VMP) Gödöllői Szervezetének alelnöke, mint a GKRTE első számú vezetője, az önkormányzati választás előtt is elmondta a véleményét. Arra kértük, a voksolás eredményének ismeretében is tegye ezt meg:

- Amennyiben sportnyelven kellene válaszolnom, a választás eredménye a papírformát igazolta. Véleményem szerint ugyanis a Fidesz-KDNP Gödöllői Szervezetének kampányát irányító egyes személyek – amennyiben ésszerű kampányról egyáltalán beszélni lehet – nem igazán törekedtek arra, hogy a Fidesz-KDNP megnyerje a választást. Megítélésem szerint a kampányra való felkészülés tudatos késleltetése miatt a polgármesterjelölt, illetve a képviselőjelöltek által befektetett munka és erőfeszítés nem is vezethetett eredményre.

- Azért a másik, végül győztes oldal sem ült a babérjain…
- Dr. Gémesi György polgármester úr mindig nagy kombinátor volt, csak az elismerés hangján lehet szólni a kampány során elért teljesítményéről, illetve győzelméről, még akkor is, ha én és a választáson nem rá voksolt közel 4 ezer gödöllői szavazópolgár nem is örült ennek annyira.

- Milyen jövőt jósol a városnak a történtek után?
- Ha polgármester úr kombinációs- és szervező-készségét az elmúlt 20 évben a város javára, illetve fejlesztésére fordította volna, abban az esetben már nem itt tartanánk. Nem kis feladat vár polgármester úrra, hogy megvalósítsa a kampány során és a korábbi időszakban tett és beteljesítésre váró ígéreteit, tekintettel a város igen súlyos helyzetére, jelentős adósságállományára és a polgármester úr számára várhatóan kedvezőtlen széljárásra. Úgy gondolom, az őt felhatalmazó több mint kilenc és félezer helybéli szavazó jogosan várhatja el, hogy a szóban forgó ígéretek megvalósuljanak.

- És politikai vonalon?
- Bízom abban, hogy a Fidesz-KDNP felső vezetése és a gödöllői szervezet tagsága a választási eredményekből levonja a megfelelő következtetéseket, annak érdekében, hogy – polgármester úr szándékának megfelelően – harmadik alkalommal ne fordulhasson elő az, hogy a Fidesz-KDNP helyi szervezetét feloszlatják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online