Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Derűlátó kastélydirektor

2010-10-18 19:02:12

2010. október 18. Gőzerővel folynak a munkák a Gödöllői Királyi Kastélyban. A kivitelezők rohamléptekkel próbálják teljesíteni a lovarda és a barokk istálló felújításának év végi határidejét. Felvételünkön az az udvarrész látható, ahonnan a delegációk tagjai megközelítik majd a konferenciatermet.

Dr. Révész T. Mihály, a műemlék-együttest működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója a GKRTE délelőtti szakmai rendezvényén rendkívül derűlátóan nyilatkozott a hazánk jövő januártól esedékes uniós elnöksége kapcsán kiemelt rendezvényhelyszínként szolgáló épületrészek rekonstrukciójának megvalósulásáról. A direktor elmondta: bár a teljesítési véghatáridő az idei esztendő vége, nagyon reménykedik abban, hogy már Szenteste napjára elkészül a lovarda és a barokk istálló felújítása.

Révész T. Mihály azt is hozzáfűzte, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint sikerre van ítélve a Grassalkovich-kastély még romos részeinek megújulása is, és ha minden a kormányzati ígéreteknek megfelelően alakul, 2013 végére befejeződhetnek az épületegyüttes szinte teljes rekonstrukcióját eredményező munkálatok.Annyi már most bizonyosra vehető, hogy a gödöllői kastély az uniós rendezvények után sem marad kihasználatlanul, hiszen egy év eleji konzultáció során Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes leszögezte, hogy a kormány, akár a hazai, akár a nemzetközi konferenciák lebonyolításánál elsődleges helyszínként tartja számon városunk ékességét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online